Annliz

Cup

BOENDE

Med närhet till matcher och natur

Fördelen med Annliz Cup!

Skövde, Augusti 2021
Annliz Cup har en klar fördel jämfört med många andra cuper. Boendet är till stor del placerat nära matcharenan och ni som lag kan många gånger gå mellan boende och arenan. Skolor och två av hotellen är 10-15 minuters gångväg från Idrottshallen och Arenan där Annliz Cup spelas.
För boende på Hotell Billingehus erbjuds en oerhört fin miljö i Skövdes största fritidsområde. Här kan ni gå ut och gå i en alldeles unik miljö som Skövde Kommun satsat oerhört mycket resurser på det senaste året. Från Billingehus går det minibussar kontinuerligt som ni kan boka och slippa köra egen bil om ni inte har tillgång till det.

Drottning Blankas Gymnasieskola

Vår partner Drottning Blankas Gymnasieskola erbjuder er som bor på hårdförläggning en kanonvistelse som ligger ett handbollskast från järnvägsstationen. Tar ni tåget till Skövde kan ni enkelt ta er till er förläggning utan att bli för blöta i händelse av regn eller annat.
Från boendet till Arena Skövde tar det 10 minuter att gå och till Skövde Idrottshall ca 15 minuter. Helt enkelt en riktigt bra möjlighet att värma upp på vägen till matcharenan.
Skolan har en blandning av både yrkesprogram och högskoleförberedande program.

Quality Hotell Prisma

Ett av de hotell som vi erbjuder boende på är Quality Hotel Prisma. Här får ni fina hotellrum och hotellet har också flera konferensrum ni kan använda om de är lediga vid er vistelse. Personalen på hotellet hjälper er boka konferensrum om ni har behov av detta.
Från hotellet till Arena Skövde tar det 15 minuter att gå och till Idrottshallen tar det ca 20 minuter. Hotel Prisma är bara 200 meter ifrån Drottning Blancas Gymnasium för föreningar som kombinerar hårdförläggning och hotell.

First Hotell Billingehus

First Hotel Billingehus ligger på berget billingen och erbjuder den klart finaste utsikten du hittar i Skövde. Hotellet ligger i anslutning till Skövde kommuns största fritidsområde där löpbanor, utegym och höghöjdsbanor finns att tillgå. Här kan ni som lag genomföra flera roliga aktiviteter för att bygga fin team spirit!
Från och till First Hotell Billingehus åker ni bil eller bus till matcharenan och vi erbjuder minibussar som kommer och hämtar er efter uppsatt schema eller när ni önskar bli hämtade. En service vi vet har varit mycket uppskattad tidigare år.

Scandic Hotell Billingen

Ett hotell mitt i centrum av Skövde i en anrik äldre byggnad. Hotellet har möjlighet att erbjuda konferensmöjligheter.
Från hotellet till Arena Skövde tar det ca 12 minuter att gå och till Idrottshallen tar det ca 18 minuter. Hotel Billingen är bara ca 300 meter ifrån Drottning Blancas Gymnasium för föreningar som kombinerar hårdförläggning och hotell.