Spelschema SuperElit

Informationsbild SuperElit Eng

Årets Annliz Cup SuperElit är lite speciell när det kommer till spelschemat. Då vårt mål är att kunna presentera så många spännande lag som möjligt tackade vi ja till sju lag trots att det skulle innebära svårigheter att skapa ett bra spelschema. I årets cup är därför spelschemat så här:

Torsdag: Skövde HF möter Viborg i en öppningsmatch. Matchen är inte del av poängräkningen utan är skapad för att Viborg skall få tre mathcer.

Fredag: Kvalificeringsmatcher till semifinal eller placeringsmatcher. Viborg spelar inte denna dagen då de är direktkvalificerade till semifinal.

Lördag: Semifinaler spelas samt placeringsmatcher.

Söndag: En sista placeringsmatch startar dagen och sen spelas finalen samt match om 3-4:e pris. Exakta speltider på söndagen kan variera för att Viborg skall hinna med båten hem på söndagskvällen.

Så, det är en komlicerat spelschema just för att det skall finnas ett tävlingsmoment samt vara lite spännande för spelare och publik. 

För att kunna använda vårt cupsystem har vi behövt göra två grupper och simulerat att matcherna spelats för att vi skall kunna använda detta och få automatiskt poängräknande mm. Vi ber besökare att bortse från gruppspelsmatcherna i cupsystemet som ni hittar här: https://www.annlizcup.se/schedule/schema-per-klass

 

Här följer hela helgens matcher. Observera att söndagens tider kan ändras baserat på resultat under lördagen.Spelschema

 

Resultatet från matcherna kan ni hitta här: http://annlizcup.se/schedule/schema-per-klass

Följ denna instruktion för att hitta de olika dagarnas resultat.

 Bild1

På mobilen gör ni så här

Bild2

 

 

/Cupcentrat